• SoSimple
  • Натурално масло за красив бюст BIJOU, 100 мл.

Натурално масло за красив бюст BIJOU, 100 мл.

  • Марка: SoSimpleCosmetics

Натурално масло за красив бюст Bijou съдържа изключително ефективна комбинация от натурални съставки, които правят кожата в областта на бюста тонизирана и еластична.

 

Формулата е ефективна за възвръщане стегнатия вид на кожата след кърмене, рязко отслабване или ако просто искаме да подобрим външния вид на гърдите.

След няколко седмици се забелязва изглаждане на кожата и избистряне на тена, стриите са по-незабележими, бюстът е стегнат и повдигнат.


Продуктът съдържа 100% натурални съставки.

Екстрактите от див ямс, копър и вълшебната източна билка пуерария мирифика доставят на кожата естрогени и флавоноиди.

Те имат свойството да стимулират растежа на тъканите на гърдите.

Маслото от пшеничен зародиш противодейства отпускането на кожата и запазва формата.

 

УПОТРЕБА

Продуктът се прилага всяка вечер с масаж. Нанесете малко количество върху гърдите, като внимавате движенията да са нежни и премерени. В самите гърди няма мускули, затова е нужно да масажирате мускулите около тях. Масажирайте основата на всяка гърда с кръгови движения десетина пъти в едната и после в другата посока. За най-добри резултати използвайте редовно 2-4 месеца.

 

СЪДЪРЖА

Розова вода, Кокос, Пшеничен зародиш, Хиалуронова киселина, Алое Вера, Маслина, Карите, Копър, Невен, Див Ямс, Пуерария Мирифика, Витамин Е

 

Продукт със 100% натурален състав.

Макар и рядко към натуралните съставки също са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят или етерични масла. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа.