• SoSimple
  • Комплект при стрии BEAUTY

Комплект при стрии BEAUTY

  • Марка: SoSimpleCosmetics

Натурално масло за заличаване на стрии + дървен масажор за по-дълбоко проникване на продукта

 

Натурално масло при стрии BEAUTY, 100 мл.

Продукт специално разработен за регенериране на кожата, който ефективно повлиява стрии, белези, пигментни петна. Иновативната му формула е богата на био сертифицирани съставки, които укрепват съединителната тъкан, овлажняват и витаминизират кожата през целия ден. 

Ефективен както при новообразували се стрии, така и при по-стари стрии.

При новообразували се стрии след 3-4 седмици употреба са вече почти незабележими.

При по-стари стрии ефектът се забелязва на втория месец от употребата. Наблюдава се значително подобрение в цвета, дълбочината и ширината на стриите. 

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

Beauty е предназначено за заличаване на стрии, белези, пигментни петна, стимулира кръвообращението и е подходящ при антицелулитен масаж, за изглаждане на тена, стягане и подчертаване на фигурата. За защита от вредното въздействие на околната среда.

 

УПОТРЕБА

Вечер преди лягане нанесете на проблемните участъци и масажирайте интензивно в продължение на няколко минути. За по-бърз резултат можете да нанесете още 1-2 пъти през деня.

 

Съхранява се на хладно и тъмно място. Поради натуралния си произход, маслото за заличаване на стрии Beauty мени консистенцията си при смяна на температурата. Това не променя полезните му свойства. Ако предпочитате по-твърда и стегната консистенция, можете да съхранявате маслото в хладилник. Най-добро е до 12 месеца след отваряне.

 

СЪДЪРЖА

Кокос, Какао, Бадем, Таману, Маслина, Невен, Карите, Арган, Драконова кръв, Хвойна, Розмарин, Грейпфрут, Лимонова трева, Витамин Е

 

Дървен масажор с изглаждащо и дрениращо действие

Подпомага изглаждането на кожата, стимулира възобновяването и  елиминира задържането на течности и освобождава излишните токсини. Масажорът има малки топченца, които имат стягащ и оформящ ефект, като в същото време подпомагат по-пълното и дълбоко проникване на маслото. Освен подобрено кръвообращение и гладка кожа, като ефект можете да очаквате изразена мекота и еластичност. Масажорът стимулира движението на лимфата и кръвта, което помага на кожата да регенерира и подпомага изхвърлянето на излишните течности.

49,00 лв. 45,00 лв.