• RUMI
  • Тяло
  • Био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ, 100/200 мл.

Био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ, 100/200 мл.

  • Марка: Rumi

Предпазването от стрии е много важно, защото премахването им е още по-трудно.

Пухкавото масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ е нежна и безопасна формула с най-ефективните био сертифицирани масла. Увеличава еластичността и хидратацията на кожата.

 

Предназначено за бъдещи майки, които искат да се предпазят от стрии с възможно най-чисти продукти. Подходящо е при бременност, кърмене и покачване на теглото.

100% натурални съставки.

 

През бременността кожата на корема трябва много бързо да се разтегли, за да поеме растящото бебе. А след раждането, ако за кожата са полагани редовни грижи, до няколко месеца тя се адаптира и изглежда стегната и красива.

 

Маслото за ЗАЩИТА ОТ СТРИИ предлага нещо различно: то е много нежно, с деликатна натурална миризма (само на маслата в него, няма добавени аромати), и не дразни изострените сетива на бременните. А в същото време надеждно и сигурно подпомага непрестанно увеличаващата се потребност от все по-голяма еластичност на кожата на корема.

 

Руми Илиева, създател на козметиката, споделя: “Забременях на 40 години и бях наясно, че производството на колаген намалява след 25 годишна възраст, а след 40 ситуацията е още по-притеснителна за кожата. Като се добави и генетичната ми предразположеност (роднините ми винаги са имали стрии след раждане), ситуацията беше силно усложнена… Постоянно се снимам във видеа с тренировки и коремът ми е на показ, притеснявах се как ще изглеждам след като родя. Затова, докато бях бременна, 2 пъти дневно мажех корема си със специална селекция от масла. Като резултат, въпреки че родих на 41 години, нямам нито една стрия! Малко ме мързеше 9 месеца да се мажа по 2 пъти на ден, но се радвам, че го направих!”.

 

Как се използва

Нанесете малко количество от продукта след баня и го разнесете по кожата. Изчакайте няколко минути до пълно попиване. За максимален ефект използвайте 2 пъти на ден, като задължително нанасяйте след душ.

 

При бременност

Започнете да използвате продукта още с научаването на новината. Нанасяйте върху гърдите и надолу по целия корем до интимната зона. Намажете отстрани на тялото от ребрата до хълбока, дупето и целите бедра, зоната зад коляното и прасците – това са зоните, където най-често се образуват стрии. Използвайте продукта 2 пъти на ден.

След раждане

Продължете да използвате пухкавото масло минимум 3 месеца, отново по 2 пъти на ден. Препоръчително е да се грижите за кожата на корема интензивно в първата година след раждането.

 

 

Температурни влияния върху маслата

При температура над 25 градуса маслото става течно. Внимавайте, когато отваряте кутийката. Преди отваряне, поставяйте продукта в хладилник за 30-60 минути и след това го използвайте. При температура над 29-30 градуса е възможно да има гранули в продукта, но това не влияе на действието на маслото.

Качествата му остават непроменени. 

 

Маслото за ЗАЩИТА ОТ СТРИИ е носител на редица награди в международни конкурси.

 

INCO: Rosa Canina Fruit Oil** (масло от шипка), Cocos Nucifera Oil** (кокосово масло), Prunus Domestica Seed Oil** (масло от слива), Butyrospermum Parkii Butter** (масло от карите), Tocopherol (Витамин Е)

** 99% съставки от биоземеделие

 

Free of synthetic fragrances, colourants, paraffin, petroleum, or silicone derivatives, GMO. PRODUCT NOT TESTED ON ANIMALS.

29,00 лв.