• Refan
  • Сет натурални сапуни REFAN

Сет натурални сапуни REFAN

  • Марка: Refan

 

Сетът съдържа 5 натурални сапуна:

 

Билков сапун AROMATHERAPY ROSE, 120 g

Съдържа органично арганово масло, гераниево етерично масло и листенца розов цвят. Подхранва и омекотява кожата благодарение на органичното арганово масло, познато със своите хидратиращи, регенериращи и антиоксидантни свойства. С листенцата от натурален розов цвят.

 

Билков сапун VERBENA LEMON, 120 g

Съдържа лимоново масло, екстракт и билка вербена. С тонизиращ и ободряващ аромат на лимон за нежно ексфолиране на кожата. Лимоновото масло има антибакериални, антисептични и дезинфекциращи свойства.

 

Билков сапун LAVENDER, 120 g

Обогатен с лавандулово етерично масло и лавандулов цвят. Нежен, освежаващ и успокояващ сапун. Лавандуловото масло е едно от най-популярните и най-широко разпространени масла с многобройни свойства, идеално за основна грижа при всякакъв тип кожа.

 

Билков сапун OLIVE ROSMARY, 120 g

Съдържа маслиново масло, розмариново етерично масло и билка розмарин. Маслиново масло е със силни антиоксидантни и подхранващи свойства. Омекотява и предпазва кожата от изсушаване. Розмариновото масло има антисептично и общостимулиращо действие. То е от признатите средства за стимулиране на тялото и ума при състояние на преумора.

 

Билков сапун PEPPERMINT, 120 g

Съдържа ментово етерично масло, ментол и листа от мента. Маслото от мента е изключително ободряващо и охлаждащо, с противовъзпалителни и дезинфекциращи свойства. Заедно с ментола действа като силен стимулант и освежител.