• Новини
  • Всеки може да възвърне естествения цвят на косата си
Всеки може да възвърне естествения цвят на косата си

Всеки може да възвърне естествения цвят на косата си

27 март 2022
  • Сподели:

В края на 2021 г. Wooden Spoon печели голямата награда за иновативно предприятие на годината. 

Отличието е присъдено за продукти в слънцезащитната грижа и за създаване на серум за възстановяване на естествения цвят на косата. Компанията вече изнася своите продукти, които се произвеждат изключително с натурални и биосертифицирани съставки, в 36 държави.

 

Ето какво казват от компанията за иновативния си продукт, който засега няма аналог, "Free-Grey Hair спрей за коса".

"Побеляването на косата е не само свързано с генетичната предразположеност на човека. То може да бъде следствие на натоварено ежедневие, стрес или липса на определени витамини и минерали.

Косменият фоликул на човека е изграден от различни вериги и когато някоя от тези вериги се скъса количеството пигмент започва да намалява драматично бързо. Резултатът от тази разрушена верига е появата на бели коси.

Открихме биоактивизиран пептид, който заздравява счупената верига в космения фоликул, отговаряща за разпространението на пигмент и мелатонин. Клиничните in vivo тестове доказват, че след тримесечна употреба на въпросния биоактивизиран пептид косъмът успява да възстанови счупената верига и започва да възвръща естествения ви цвят.

Вярваме, че природата винаги има решение за нас. Този продукт е поредното доказателство, че чистата и честна козметика с натурални съставки е ефективна. Тя допринася за цялостното здраве на човека и е щадяща към природата."

 

Екипът на Wooden Spoon

 

Повече за "Free-Grey Hair спрей за коса":

https://www.lavenda.bg/bg-product-hair-free-spay.html